AB-CARVER PRO

7 590 Ft (bruttó)

Az Ab-Carver Pro trükkje a belső mechanizmus – egy tekercs, amely segít visszatérni a térdelő pozícióba. Alapvetően ez egy rugó, amely ellenállást biztosít, és energiát tárol a kigurulás során, majd energiát kölcsönöz a visszaúton. Ez csalás? Igen. De ha elég erős vagy, és a legtöbb ilyen eszközzel csak három-négy ismétlést tudsz, az  Ab-Carveren 15-öt tudsz csinálni, és ez sokkal jobb a testednek.
Az Ab-Carver kereke szélesebb is, mint a legtöbb ilyen eszközön. Ez segít az egyensúlyban, ami több ismétlést jelent. Végül nemcsak a hast, hanem a vállat, a tricepszet és a hátat is megdolgoztatja.
Nagyon sok fitneszgép létezik a hasizom edzésére, de az ab kerék kétségtelenül a legértékesebbek közé tartozik. Ezek a kis eszközök testsúlyos gyakorlatokkal kivételesen megerősíthetik az egész középső részt.
Erős rugóval (kinetikus motorral) rendelkezik, amely a mozgások jobb végrehajtását szolgálja. Ez az úgynevezett kinetikus segédmotor segít előre-hátra gurulás közben. Az említett technológia segíti a kezdőket a helyes használatban, de ez nem jelenti azt, hogy a profik nem élvezhetik előnyeit. Úgy tervezték, hogy erőteljes hasizom edzést biztosítson a kezdőktől a haladókig mindenki számára.
Széles kereke van, ami dönthető. Figyelemre méltó, hogy oldalt tudunk olyan mozdulatokat végezni, amelyek különösen előnyösek a ferde hasizmok erősítéséhez. Ráadásul ez a széles kerék jobbá teszi, mint a többi görgő, hiszen nem kell küzdenünk az egyensúlyért. A gyakorlatok végzése közben a legjobb ellenállásra koncentrálhatunk. Ezenkívül ez a kerék jól használható szőnyegeken vagy kemény padlón is.
Az ab henger másik jelentős tulajdonsága az egyedi tervezésű markolat az oldalakon. Gumi borításúak, hogy jól tudjuk fogni. Emellett a formája szokatlan, mert kissé hullámos. Ez a két funkció az egyensúly megtartását szolgálja, miközben be- és kigurulunk.

Csak 1 maradt készleten

Kategória:

A ma elérhető haskerekek közül az Ab Carver Pro vitathatatlanul a legjobb!
Miért?
Mert egy egyedülálló technológiával rendelkezik, amely segíti a hatékony hasi edzéseket. Egyébként a Navy Seal hozta létre, hogy aktívabb alapképzést biztosítson a katonák számára. Ha nincs időd edzőterembe járni, vagy csak kevés helyed van, akkor ez a felszerelés az egyik legjobb választás az otthoni hasizom edzéshez.

További információk

Tömeg 3 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

10 + 2 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK