Professzionális markolat készlet (8 db)

155 956 Ft (bruttó)

A fogantyúkat ideálisan szinte minden olyan húzómozdulathoz tervezték, ahol a markolat erőssége korlátozó tényező lehet. Bár toló- és nyomómozdulatokhoz is használhatók, nem feltétlenül erre a célra tervezték őket. A fogantyúk lapátjának köszönhetően a tenyérrel való megfogás lehetővé teszi a legtöbb ember számára, hogy nagyobb súlyokat tudjon mozgatni. Mindegyik lapát gumírozott bevonattal rendelkezik, amely vastag és jól tapad. A fogantyúk további előnye, hogy bármilyen mozgást vagy fogási szöget követni tudnak egy gyakorlat során.A fogantyúk önmagukban számos funkcióval rendelkeznek, de a funkcionalitás bővítésének egyik egyszerű módja, ha felteszi valamelyik hosszú vagy rövid rudat. A rudak elfordítják a fogantyúkat, amelyeket különálló kábelekhez terveztek, így például alacsony soroknál és hosszirányú lehúzásoknál használhatók.

A Landmine tartozék lehetővé teszi a fogantyúk súlyzórúddal történő használatát.

A fogantyúk egyetlen kábeles gépen történő használata sok lehetőséget nyit meg, amelyeket más fogantyúk nem tesznek lehetővé. A fogantyúk és egyéb tartozékok a valaha készült legjobban megtervezett eszközök közé tartoznak. Nemcsak hihetetlenül sokoldalúak, de kényelmesek és könnyen használhatóak is.

 

Készleten

Kategória:

Ez a 8 db-os készlet tökéletes bármilyen otthoni edzéshez vagy edzőterembe is. A szett sokoldalúsága és állíthatósága több edzési lehetőséget kínál kevesebb kiegészítővel, kevesebb rendetlenséget az edzőteremben.

További információk

Tömeg 24 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

3 + 5 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK