OVAL GRIPZ

15 990 Ft (bruttó)

NAGYOBB, ERŐSEBB KAROK ÉPÍTÉSE: Az Oval Gripz azonnal több izomrostot von be a karjába és az alkarjába, növelve a súlyzók, súlyzók, kábelrögzítők és edzőgépek fogantyúinak átmérőjét.

SZABADALMAZOTT OVÁLIS ECCEMTRIC TENGELY KIALAKÍTÁS: Egyedülálló és szabadalmaztatott ovális excenteres tengelyünk 1,6 és 2,99 hüvelyk közötti nagyobb markolatméretet tesz lehetővé, ami nagyobb kihívást jelentő és hatékonyabb edzést tesz lehetővé.

MEGTARTJA A MEGFELELŐ FORMÁT: Az Oval Gripz segít megőrizni a kéz helyzetét és formáját, miközben csökkenti az ízületi fájdalmakat a kezében, csuklójában, ujjaiban és könyökében. Ez enyhíti a negatív rostos izomfeszültséget, így biztonságosan átnyomhatja.

A LEGJOBB TESTÉPÍTŐK ÁLTAL HASZNÁLT: A vastag rudat NFL-játékosok, MMA-harcosok, testépítők, crossfitterek, erőemelők és sok profi sportoló használják.

ÉLETTARTÓ GARANCIA: Az Oval Gripz kiváló minőségű anyagból készült, mivel vastag markolataink 100%-ban élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek, így biztonságosak és nem mérgezőek, és a tartós anyagnak köszönhetően gyakorlatilag elpusztíthatatlanok még a legkeményebb edzések során is. Szó szerint egy életen át kitartanak. Csak egy párat kell vásárolnod, és egy életen át izmot építhetsz.

A CSOMAG TARTALMA: 1 pár Oval Gripz
Fekete színben elérhető!

Készleten

Kategória:

Mi az ovális markolat?
Az ovális markolat egy elliptikus kialakítású markolat. Az excentrikus tengely és a változtatható markolatméret kialakítása révén már az edzés kezdetétől hatékonyabban edzi a bicepszet és az alkart. Akár kezdő, akár középhaladó vagy haladó sportolók edzéshez.

Miért az ovális markolat?
A szokásos markolat fix méretű, előfordulhat, hogy a méret nem megfelelő az edzésedhez, és akkor vásárolunk egy második vagy harmadik méretű markolatot. De ha az ovális markolatot használja, szabadon beállíthatja a markolat méretét, így már az edzés elején kiválaszthatja a megfelelő fogásmódot a hatékony edzéshez. Ha már ismeri az eszközt, akkor az ovális markolat elforgatásával jobban beállíthatja a méretet, így erősebb edzési nehézséget érhet el. Röviden: Önnek egy ovális markolat jobb, mint az összes többi fix méretű markolat.

Környezetvédelem
A gyártáshoz élelmiszer-minőségű szilikagélt használunk, amely biztonságos, nem mérgező és környezetbarát. Nincs szükség nagyobb méretű markolat vásárlására, ami csökkenti az erőforrás-felhasználást és a hulladéktermelést.

További információk

Tömeg 1 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

5 + 4 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK