Professzionális markolat készlet (8 db)

95 250 Ft (bruttó)

Szükségtelenné teszi a kesztyűk  használatát, kényelmesebb, mint a hagyományos  fogantyúk, mivel a gyakorlat erejét az egész kézben eloszlatja, nem csak az ujjakon. Koncentrálj a megcélzott izomcsoportra, ne a fogás erejére!

Egyedülálló tenyértámaszt kínál, amely a csuklót mindig részlegesen hajlított állapotban tartja, így a kéz és a csukló a leghatékonyabb (és kevésbé fárasztó) fogási helyzetben van. A fogantyúk használatakor a csukló megtartja eredeti helyzetét az egész edzés alatt. A hangsúly a rúd megfogásáról a megcélzott izomcsoportra tolódik, ami azt jelenti, hogy nem kell többé idő előtt befejezni a sorozatot a fogáshiba miatt!

A teniszkönyök gyakran társul a csukló túlzott megfogásával nyújtott állapotban, és sok embernél gyakori, mivel hajlamosak túlságosan megragadni vagy túl erősen megszorítani a fogantyúkat, miközben a csukló kinyújtott állapotban van.

Az intuitív használatú fogantyúk mind a kezdő, mind a magasan képzett felhasználó számára vonzó. Ergonómiailag sokkal korrektebb, mint más fogantyúk, így a felhasználók edzés közben is megfelelő formában maradhatnak. A kiváló minőségű acélból készült, majd rendkívül szívós, rásütött és mosható gumival bevont  fogantyúk nem töri szét vagy karcolja meg a drága gépeket, mint a hagyományos társaik.

Készleten

Kategóriák: ,

További információk

Tömeg 27 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

13 + 7 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK