Kettlebell 36 kg, porszórt öntöttvas

50 292 Ft (bruttó)

Tömör öntöttvasból készült, hegesztések, gyenge pontok vagy varratok nélkül. A porbevonat megakadályozza a korróziót és növeli a tartósságot, erős védelmet biztosít minden kettlebell számára. Kiválóan használható kül- és beltéren, még zord körülmények között is. SZÉLES, KÖNNYEN MEGFOGADHATÓ FÜL ÉS LAPOS ALJ A sima, enyhén texturált fogantyú biztonságos fogást biztosít nagy ismétlésszámhoz, és feleslegessé teszi a magnézium port. A lapos alj lehetővé teszi a függőleges tárolást, ideális akár a kézenállásokhoz, pisztolyguggolásokhoz és sok máshoz. SZÍNKÓDOLT GYŰRŰK Az összes porszórt, öntöttvas kettlebellen minden nyél alján egy színkódolt gyűrű található, hogy a kettlebell gyakorlatok során a használók könnyebben felismerjék és azonnal kiválaszthassák a megfelelő súlyokat. Minden kettlebellen mindkét mértékegység (KG és LB) fel van tüntetve.
A kettlebellek súlyuknak megfelelően változnak méretben, illetve a fülek vastagsága és formája is változatos, így más-más súlyponttal rendelkeznek, máshol kell a fület megfogni és mozgatni.
Ergonomikus kivitel, érdes, csúszásmentes felület.
Gyártási pontosság: +/- 4%

Legfőképpen fogyni vágyóknak lehet ajánlani, hiszen nagyon gyorsan égeti a zsírt és eközben javítja a vérkeringést,
emellett ajánlott még azoknak, akik nem csak fogyni, hanem izmosodni is szeretnének – intenzív edzés mellett szemmel látható eredmény érhető el már néhány héten belül.
Remek segítség továbbá a hát-és derékfájással küzdőknek is, mivel a gerinc körüli izmokat erősíti, így gyorsan és természetes módon lehet megszabadulni a fájdalomtól.

Csak 1 maradt készleten

Prémium, porszórt öntöttvas kettlebell

További információk

Tömeg 37 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

10 + 9 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK