Concept2 SkiErg (Fekete), Sífutó ergométer, PM5 kijelzővel

434 000 Ft (bruttó)

A Concept2 SkiErg ugyanazt a légellenállást és kijelzőt használja, mint a beltéri evezősgépek. A Concept2 Evezősgépekhez hasonlóan tartós és megbízható. Függetlenül attól, hogy egy profi sífutó, aki versenyfelkészülésre használja, vagy nagy intenzitású mozgásra vágyik, a Concept2 SkiErg, sífutó ergométer segíti elérni céljait.
A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer önmagában csak falra szerelhető, a külön kiegészítőként megvásárolható padlóállvánnyal válik mozgathatóvá.

PM5 Kijelző: A PM5 kijelző, kifinomult, könnyen használható, lehetővé teszi a felhasználónak, hogy pontosan mérje, és figyelje a fejlődést, és összehasonlítsa az eredményeket másokéval, vagy korábbi eredményeivel.
Jellemzői:
Minden edzéshez biztosít távolság, idő, sebesség, tempó, kalória és watt mérést.
Automatikusan világít, amikor a monitor be van kapcsolva és az edzés során is folyamatosan.
Vezeték nélküli kapcsolat (A PM5 támogatja mind az ANT+, mind a Bluetooth funkciót, lehetővé téve a vezeték nélküli eszközök széles választékához való csatlakozást.)
USB flash meghajtó kompatibilis. Kétféle módon tárolhatja a teljesítményadatokat: a kijelző belső memóriáján vagy egy USB flash meghajtón keresztül. Az adatokat feltöltheti az ingyenes online naplóba (ErgData) vagy lementheti telefonjára, számítógépére.
Játékok: Fish Game, Darts, Target training és Biathlon
Versenyprogram

Paraméterek: Concept2 SkiErg
Csomagolva:
54*49*125 cm/28 kg

Falra szerelt változat:
Magasság: 216 cm
Szélesség: 52 cm
Mélység: 41 cm
Felhasználó max súlya: Korlátlan
Ellenállás típusa: Légellenállás
Hajtásmód: Nagy szilárdságú kötél
Súly: 21 kg

Csak 1 maradt készleten

Kategória:

A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer mindenki számára elérhetővé teszi a sífutás élményét. Hosszú ideje elismert tény, hogy az egyik legnehezebb edzést nyújtja. Kiválóan fejleszti az erőt, és a kitartást, mozgásban tartja a lábat, karokat és a törzs izmait is. A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer klasszikus és korcsolyázó kartechnikával is használható.

További információk

Tömeg 28 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

11 + 3 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK