A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer mindenki számára elérhetővé teszi a sífutás élményét. Hosszú ideje elismert tény, hogy az egyik legnehezebb edzést nyújtja. Kiválóan fejleszti az erőt, és a kitartást, mozgásban tartja a lábat, karokat és a törzs izmait is. A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer klasszikus és korcsolyázó kartechnikával is használható.
A Concept2 SkiErg ugyanazt a légellenállást és kijelzőt használja, mint a beltéri evezősgépek. A Concept2 Evezősgépekhez hasonlóan tartós és megbízható. Függetlenül attól, hogy egy profi sífutó, aki versenyfelkészülésre használja, vagy nagy intenzitású mozgásra vágyik, a Concept2 SkiErg, sífutó ergométer segíti elérni céljait.
A Concept2 SkiErg, sífutó ergométer önmagában csak falra szerelhető, a külön kiegészítőként megvásárolható padlóállvánnyal válik mozgathatóvá.
PM5 Kijelző: A PM5 kijelző, kifinomult, könnyen használható, lehetővé teszi a felhasználónak, hogy pontosan mérje, és figyelje a fejlődést, és összehasonlítsa az eredményeket másokéval, vagy korábbi eredményeivel.