Szeretné állóképességét, erejét növelni? Hát-és derékfájással küzd? Vagy egyszerűen csak fogyni szeretne?

A versenyzés szerelmeseinek a kettlebellek mellett, szabványos girjákat is kínálunk. Folyamatosan bővülő kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális súlyt, kivitelt. A girják (verseny kettlebellek) alakja szabványos, vagyis mindegyik súlyú golyó azonos méretű és a fülek formája is azonos. Belül üregesek.

A girjákat, a kettlebellekhez hasonlóan,  legfőképpen fogyni vágyóknak lehet ajánlani, hiszen a girjával történő edzés nagyon gyorsan égeti a zsírt és eközben javítja a vérkeringést,

A girjával való edzés emellett ajánlott még azoknak, akik nem csak fogyni, hanem izmosodni is szeretnének – intenzív edzés mellett szemmel látható eredmény érhető el már néhány héten belül.
Remek segítség továbbá a hát-és derékfájással küzdőknek is, mivel a gerinc körüli izmokat erősíti, így gyorsan és természetes módon lehet megszabadulni a fájdalomtól.

A sulyzo.com webáruházban az öntött vas girják mellett  megtalálható a prémium minőségű acél verseny kettlebell ergonomikus kialakítással, tartós edzőtermi és otthoni használatra. Hosszú élettartamú acélból készült héjtest, könnyű fogású rozsdaálló fogantyúval a biztonságos fogásért és a fáradtság csökkentéséért. Színkódolt kivitel.
Girjáink kültéren is használhatóak.