Szeretné állóképességét, erejét növelni? Hát-és derékfájással küzd? Vagy egyszerűen csak fogyni szeretne?

Busós, halálfejes, egyszerű kialakítású kettlebelleink segítenek a céljai elérésében. Folyamatosan bővülő kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális súlyt, kivitelt. A versenyzés szerelmeseinek a kettlebellek mellett, szabványos girjákat is kínálunk.

A kettlebelleket legfőképpen fogyni vágyóknak lehet ajánlani, hiszen a kettllebellel történő edzés nagyon gyorsan égeti a zsírt és eközben javítja a vérkeringést,

A kettlebell edzés emellett ajánlott még azoknak, akik nem csak fogyni, hanem izmosodni is szeretnének – intenzív edzés mellett szemmel látható eredmény érhető el már néhány héten belül.
Remek segítség továbbá a hát-és derékfájással küzdőknek is, mivel a gerinc körüli izmokat erősíti, így gyorsan és természetes módon lehet megszabadulni a fájdalomtól.
A kettlebellek súlyuknak megfelelően változnak méretben, illetve a fülek vastagsága és formája is változatos, így más-más súlyponttal rendelkeznek, máshol kell a fület megfogni és mozgatni.
A sulyzo.com webáruházban az öntött vas kettlebell mellett a gumírozott kettlebell is megtalálható.
A Varnika Strength kettlebell testének borítása minőségi gumiból készült, mely krómozott fogantyúval egészül ki.
A gumírozott kettlebell felülete ellenáll a nedvességnek és kopásnak, garantáltan pontos súlymérték, súlyzón feltüntetett súlytömeg.