Szabadsúlyos, 3in1-ben, Hack guggoló/felhúzó/trapézizom erősítő

579 120 Ft (bruttó)

Az állítható háttámla és ülés segít megőrizni semleges gerinctartást az edzés során, így kevesebb terhelés éri a hátizmokat. Az ülés megfelelő beállítást és tartást is biztosít a gyakorlat elején és végén. A túlméretezett lábtartó többféle lábpozíciót tesz lehetővé, így biztosítva a megfelelő biomechanikát különböző méretű felhasználó számára az edzés során. A billenő ülés garantálja az anatómiailag tökéletes, hibátlan mozdulatokat.
Az emelő és a vállrándítás gyakorlataihoz a ferde láblemez stabil alapot biztosít, különösen a korlátozott/feszes vádliizmokkal rendelkezők számára. Az összetett gyakorlatmozgás visszahozza a súlyt, hogy hátrahúzza a vállakat, és a lapocka stabil, befejezett gyakorlattá válik. Az önbeálló fogantyúk a változó vállszélességhez igazodnak, miközben megfelelő pozíciót biztosítanak mind az emelő, mind a vállrándítási gyakorlatokhoz.
A négy beépített súlytároló megkönnyíti az edzést mindenki számára, gyors súlytárcsa cserét biztosít, miközben az edzőtermet rendben tartja, és helyet takarít meg.
Fekete kárpit.
Méret: 2210x1500x1490 mm

Csak 1 maradt készleten

Hack Squat/Dead Lift/Váll gép

További információk

Tömeg 172 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

2 + 14 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK