Hip Thrust, tárcsasúlyos csípőemelőgép

662 432 Ft (bruttó)

Szürke váz, barna kárpit.
A tárcsasúlyos csípőemelő gép könnyen beállítható a nyomógörgővel, amely nyugalmi helyzetben (fel) nem akadályozza a gép hozzáférését, hátul pedig biztonságos a csuklós háttámla miatt, amely a gerincet megtámasztja és elősegíti a megfelelő csípőmozgást. Olimpiai súlytárcsákkal kompatibilis, és bármilyen korú vagy edzettségi szintű felhasználó számára használható, támogatja a megfelelő biomechanikát, optimális terhelési görbét, teljes körű mozgást, biztonságos gerinctámaszt. Széles láblap. Dönthető háttámla, amely követi a felhasználó mozgását az edzés során.

Csak 1 maradt készleten

Kategóriák: ,

Milyen előnyei vannak a csípőtológépnek a hagyományos csípőtoló gyakorlatokhoz képest?
A csípőtolás az a gyakorlat, amelyet ma mindenki végez (vagy kellene csinálnia) az edzőtermekben, és gyorsan a közösségi média legmenőbb trendjévé vált a fitneszben. A farizmok a tested legerősebb izmai, amelyek célja a csípő meghosszabbítása és a láb a test mögé húzása. Ha a farizmod fejletlen, az erőd és a sebességed mind-mind veszélybe kerül a sportteljesítmény és a funkcionális mozgás miatt. A súlyzós csípő tolóerő gyakorlatot sokszor alacsony padon, vagy a padlóról hajtják végre. Az edző egy súlytárcsákkal megrakott olimpiai rudat közvetlenül a comb felső részére, közvetlenül a medencei régió alá helyez. A súlyzó nyomásának enyhítésére általában törülközőt vagy habszivacs guggolópárnát használnak az ölben. A csípőtoló gyakorlat végrehajtása trükkös lehet, mivel az aki így edz egy megterhelt rúd alá kell kerülnie, azt pozícióba kell manővereznie, majd az edzés során kontrollálnia kell a súlyát. Magának a gyakorlatnak a terhelési potenciálja korlátozható attól függően, hogy a felhasználó mekkora súlyt tud nemcsak kontrollálni, hanem ellenállni annak.

A csípőemelő gép előnyei:
Az edzőtermekben manapság a különféle és veszélyes kivitelezések során megfigyelhető fenékgyakorlatok növekvő trendje által ihletett csípő toló gépeink biztonságosan és okosan izolálja a farizmokat, erős csípőhídmozgással növeli az erőt, szexi fenéket, jobb csípő- és törzsstabilitást hozva létre.

További információk

Tömeg 150 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

6 + 1 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK