Hip Thrust, tárcsasúlyos csípőemelő gép

378 460 Ft (bruttó)

Rendelhető az info@sulyzo.com e-mail címen!
A hosszú háttámla az az egész hátat megtámasztja, a sérülések elkerülése végett. Az öv kialakítása hatalmas mozgástartományt és könnyű beállítást tesz lehetővé. Az extra párnázás a lehető legkényelmesebbé teszi az övet nehéz emelésekhez.
Biztonságos és könnyen használható. Kétoldalas biztonsági retesz és kioldó mechanizmus a könnyű használat érdekében.
A szalagcsapok a nagyobb csúcsfeszültség érdekében (ideális 12″-es szalagokhoz).
Nagy csúszásmentes lábtartó.
A gép méretei:1513x1530x777 mm
A gép súlya:120 kg

Elfogyott

Kategóriák: ,

Milyen előnyei vannak a csípőtológépnek a hagyományos csípőtoló gyakorlatokhoz képest?
A csípőtolás az a gyakorlat, amelyet ma mindenki végez (vagy kellene csinálnia) az edzőtermekben, és gyorsan a közösségi média legmenőbb trendjévé vált a fitneszben. A farizmok a tested legerősebb izmai, amelyek célja a csípő meghosszabbítása és a láb a test mögé húzása. Ha a farizmod fejletlen, az erőd és a sebességed mind-mind veszélybe kerül a sportteljesítmény és a funkcionális mozgás miatt. A súlyzós csípő tolóerő gyakorlatot sokszor alacsony padon, vagy a padlóról hajtják végre. Az edző egy súlyltárcsákkal megrakott olimpiai rudat közvetlenül a comb felső részére, közvetlenül a medencei régió alá helyez. A súlyzó nyomásának enyhítésére általában törülközőt vagy habszivacs guggolópárnát használnak az ölben. A csípőtoló gyakorlat végrehajtása trükkös lehet, mivel az aki így edz egy megterhelt rúd alá kell kerülnie, azt pozícióba kell manővereznie, majd az edzés során kontrollálnia kell a súlyát. Magának a gyakorlatnak a terhelési potenciálja korlátozható attól függően, hogy a felhasználó mekkora súlyt tud nemcsak kontrollálni, hanem ellenállni annak.

A csípőemelő gép előnyei:
Az edzőtermekben manapság a különféle és veszélyes kivitelezések során megfigyelhető fenékgyakorlatok növekvő trendje által ihletett csípő toló gépeink biztonságosan és okosan izolálja a farizmokat, erős csípőhídmozgással növeli az erőt, szexi fenéket, jobb csípő- és törzsstabilitást hozva létre. A tárcsasúlyos csípőemelő gép könnyen beállítható, könnyen beépíthető az nagy minőségű biztonsági övnek köszönhetően, hátul pedig biztonságos a csuklós háttámla miatt, amely a gerinc teljes hosszában megtámasztja és elősegíti a megfelelő csípőmozgást. Kis helyigényével, olimpiai súlytárcsákkal kompatibilis, és bármilyen korú vagy edzettségi szintű felhasználó számára használható, támogatja a megfelelő biomechanikát, optimális terhelési görbét, teljes körű mozgást, biztonságos gerinctámaszt. Kétoldalas biztonsági retesz és kioldó mechanizmus a könnyű használat érdekében.

További információk

Tömeg 154 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

7 + 9 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK