Calf Stretcher, vádli nyújtó és boka mobilizáló

34 290 Ft (bruttó)

Azok a sportolók, akik a maximumra akarja fejleszteni a nyújtásokat, vagy ha feszes vádliizmokkal küzdenek, akkor szükségük van erre a ferde vádlifeszítő deszkára. Négy szögben állítható, így a kezdőtől a profiig fejlesztheti a rugalmasságát. Az Egoscue-módszerhez tervezték a testtartási egyensúlyhiányok korrigálására – olyan egyensúlyhiányok, amelyek gyakran krónikus fájdalmat okoznak.

Háromrészes felépítésének köszönhetően tartós pántok kötik össze, így laposra összecsukható a könnyű tárolás érdekében. Használatkor egyszerűen válassza ki a kívánt szöget, helyezze be a táblát a megfelelő nyílásba. Helyezze a fal közelébe úgy, hogy a szög nyitott része kifelé nézzen. Hátát a falnak támasztva helyezze a lábát a lábpárnákra, és élvezze azt az érzést, amit akkor kap, amikor feszes izmai meglazulnak egy jó nyújtástól. A csúszásgátló gumi biztonságosan a helyén tartják a lábakat. Használja a rugalmasság, az egyensúly és a jobb testtartás kialakításához.
Anyagok: rétegelt nyír, gumi és fém
Nyújtásszögek: 10°, 20°, 30° vagy 40°
Teherbírás: max. 160 kg
Méretek (összecsukva): 43 cmx33cmx5,5 cm (HxSzxMa)
Csúszásmentes lábrész és reteszelő hornyok gondoskodnak a biztonságról
Nincs szükség összeszerelésre.
4 szögben állítható.
Tárolás céljából laposra összehajtható.
Az Egoscue módszerrel való használatra tervezték.

Csak 1 maradt készleten

Kategória:

Az Egoscue módszerben használható, boka és vádli nyújtó. Négy könnyen állítható szög: 10, 20, 30, 40 fok; nyújtó és erősítő gyakorlatokhoz.

További információk

Tömeg 5 kg

Elérhetőségeinken kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Telefon

+36 30 746 2861

Email

info@sulyzo.com

8 + 2 =

ELÉRHETŐSÉGEK

INFO@SULYZO.COM
+36 30 746 2861

FACEBOOK